У Львові, в Рясному-2, чоловік у стані алкогольного сп’яніння пролетів на авто пішохідною доріжкою та зачепив кількох дітей, які там у цей час гралися. Про це повідомила одна із учасниць подій у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

За її словами, пригода сталася близько 18:30 у п’ятницю, 5 червня.

«Сьогодні сталася дуже кричуща і недопустима пригода… небезпечна для життя нас і наших дітей, які граються ніби на безпечній прибудинковій території! Водій в нетверезому стані промчав на швидкості в машині по тротуарній доріжці, в той час, як там гуляли діти, жінки! Промчав, зачепивши кількох дітей і наїхавши на дитячий самокат!», - написала авторка посту. Вона додала, що дивом у цій автопригоді минулося без постраждалих.

«Небайдужі мешканці зупинили горе-водія, який намагався втекти, обзивав нецензурними словами, вів себе неадекватно. На місце було викликано патруль поліції, які забрали водія на експертизу для виявлення алкоголю, оскільки той відмовився проходити тест при свідках», - зазначає жінка.

Фото: "Варта 1"

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Фото: "Варта 1"

Фото: "Варта 1"

«Найобурливіше, що цей неадекват, який грубо порушив ПДР, наніс моральну шкоду дітям і батькам, мало не роздавивши кількох дітей, зовсім нічого надзвичайного в своєму поступку не вбачає», - обурюється жінка, закликаючи свідків події «викласти відео даного інциденту, хто має», та тримати ситуацію на контролі.

«Так то потрібно було рило йому як мінімум порівняти, лише за те, що сів п'яний за кермо...», «Старший пан, ніби мав би бути мудрішим», «Треба було сісти в машину і дати йому там такого тягла, щоб за кермо більше не сів... тварина..», «Жах, треба позбавити прав на 50 років. Поки не порозумнішає», «Позбавляти прав довічно... А на другий раз 10 років тюрми, тоді буде толк», - обурюються містяни у коментарях.

Нагадаємо, на Львівщині відбулося трагічна ДТП, водій Opel Omega збив сім'ю з чотирьох чоловік.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий рівень.

Також портал Знай.uа писав про те, що Києві таксі з пасажиркою влетів у стовп і перетворився на металобрухт.