У Львові п'ятеро людей жорстоко побили хлопця, в результаті цього він зазнав тяжких травм та вже пережив кілька операцій.

Про це у спільності "Варта 1" написав львів'янин Василь Ріжка.

Так, львів'янин розповів, що все почалося ще 10 лютого 2019 року, коли о другій годині ночі жорстоко побили його сина п‘ятеро осіб. Наразі четверо з них встановлені, а п'ятий десь переховується.

"Ті, що наносили побої, били тільки в голову. Коли син лежав на землі і прикривав голову руками, вони забирали руки з голови і копали тільки в голову. При цьому вони його пограбували: вкрали шапку, рукавиці та зняли годинник і ще лазили по кишенях, шукаючи телефон, але в той час до них підійшов мужчина з собакою їх налякав і вони втекли", - розповів чоловік.

По даному факту родина постраждалого звернулася до правоохоронців у місті Червоноград. Їхню заяву прийняв слідчий Пліш.

"Заяву прийняв слідчий Пліш Т. ,який в перший день сказав, що їх не знайдуть, бо існує презумпція невиновності", - пише чоловік.

Фото Василь Ріжка


14 лютого потерпілому зробили операцію у Львові. Медики встановили три титанові пластини на місця переломів. В нього було: перелом кута нижньої щелепи, перелом виличної дуги зліва зі зміщенням фрагментів, перелом кісток носа, вторинна нейропатія обох очей. На лікуванні хлопець перебував 21 день.

Родина постраждалого сама знайшла свідка події, бо від прокурора вони не бачили жодних дій.

"Того свідка з собакою, який врятував сина, слідчий навіть не включив у справу, мотивуючи, що він алкоголік.Після цього ми звертались в прокуратури Червонограда, області й Генеральну, але крім відписів нічого не змінюється. Очікуємо також на скайп-зв‘язок з прокурором області пані Діденко Іриною", - підсумував чоловік.

Скріншот

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Франківчанин припаркувався у стіну і прихопив "на пам'ять" дорожній знак, - копи оніміли від нахабства

Як повідомляє портал «Знай.uа» На копів спустили собаку і надавали їм по голові - перестрілка на українській дорозі

Також «Знай.uа» писав, що Львів’янин поскаржився на прострелене вікно квартири, копи ошелешили, - "То птах із пістолетом"