У Львові перевізники збираються пікетувати Львівську ОДА, щоб домогтися дозволу роботи транспорту.

Про це повідомили у пресслужбі Асоціації перевізників Львівської області.

Так, стало відомо, що у п'ятницю, 5 червня працівники АТП проведуть акцію «Дайте возити людей!». Вони зазначили, що під час карантину у місті активізувалися нелегальні перевізники.

”Лише у районі Стрийського автовокзалу у Львові щодня курсує приблизно півсотні «лівих» рейсів. Чи можуть там заразитися люди, запитання риторичне. Зайве й казати, що податків із таких «бусів» держава і близько не бачить, на відміну від легальних перевізників регіону” - сказано у повідомленні перевізників.

У Львові перевізники пікетуватимуть Львівську ОДА


Зараз представники профспілок автотранспорту побоюються, що галузь може опинитися на грані виживання. Все через те, що досвідчені шофери змушені шукати собі іншу роботу.

“Водіїв автобусів позбавили конституційного права на працю, а пасажирів – конституційного права на свободу пересування. Чимало шоферів уже зазначають: чули навіть погрози від людей, які озлоблені й звинувачують перевізників у тому, що транспорт не курсує“, - зазначають вони.

Головні вимоги: дозволити роботу транспорту, гарантувати водіям право на працю, а пасажирам – свободу пересування. Початок акції перевізників – 10 ранку, п’ятниця. Місце – Львів, вул. Винниченка, поблизу Львівської ОДА.

Нагадаємо, "Українці платять за корупційні пільгові кредити компаній Порошенко" - нардеп показав, як нам залазять в кишеню.

Як повідомляв Знай.uа, документи українців перевірять за допомогою смартфона - "корочки" можна залишити вдома.

Популярні новини зараз

Доплата у розмірі ще однієї пенсії: кому з пенсіонерів дуже пощастить

Нові суми у платіжках змусять брати мікропозики: кому підвищать тарифи аж на 80%

"Росія хоче знищити Київ...": відомий астролог стривожив прогнозом для України на квітень

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Показати ще

Знай.uа писав, евробляхеры здивовані новиною про "20 % від Саакашвілі": зміни можуть відбутися вже в червні.