У Львові неадекватна жінка обплювала припарковане авто та намагалася обплювати дітей, які знаходилися всередині. Про це у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook написала шокована мешканка міста.

За її словами, інцидент трапився на вулиці Антонича, 30-32, на Сихові.

«Можливо хтось знає цю даму у віці, що ходить з паличкою! Передайте їй, що плювати на маленьких дітей і машину - це мінімум не культурно, не гігієнічно і наступного разу тою палкою і получити можна!», - пише обурена авторка посту.

Вона розповіла, що перебувала в авто з двома дітьми – «тихенько, без музики, чекали чоловіка». У цей час до авто підійшла жінка, яка почала плювати на капот.

«Ясно, шо я почала кричати на неї, так вона почала кульгати до відкритого вікна, щоб плювати ще й на дітей (2 і 5 років дітям). Це взагалі що?! Поки я закривала вікна, вона спокійна пішла в бік АТБ! За нею, звісно не пішла, дітей залишати без нагляду через таку... не хотілося!», - зізнається львів’янка, додаючи, що жінка виглядала доглянутою та акуратною. Можливо, має психічні проблеми, тож родичів агресорки просять звернути на неї увагу.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Фото: "Варта 1"

«Психічно хворих потрібно ізольовувати, а тим більше агресивних! А то мало що ще "вчудить"… Сьогодні плює, а завтра ножа витягне. Вони непередбачувані! Знаю подібні випадки», - пишуть у коментарях городяни.

«Це ж Сихів. Уявіть, що одного разу, вийшовши з аптеки, я з двома малими дітьми пропустила жінку з коляскою, яка мала намір піднятись по пандусу, в «Подорожник», так воно мене таким матом крило, що важко уявити, скільки злоби в тому неадекваті», - додає одна з коментаторок.

Нагадаємо, Запорожців масово обчищають у маршрутках, орудують "під дахом" у водія: городяни повстали проти свавілля

Як повідомляє портал «Знай.ua» Злочин і покарання: у Дніпрі спіймали злодія і розправилися з ним посеред вулиці

Також «Знай.ua» писав, що У Києві кримінальний дует матері та доньки грабує дітей і вагітних жінок, - "одна притиснула, інша витягла"