Депутат Львівської міської ради, Ігор Зінкевич, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, розповів про страшну аварію.

Таким чином, повідомляється, що в п'ятницю, 22 травня, приблизно о пів на другу ночі, на проспекті Червоної Калини, на мосту, з дороги вилетів автомобіль. Аварія сталася в сторону Сихова.

Водій говорить про те, що він їхав вночі, і машин практично не було. На швидкості приблизно в 50-60 кілометрів на годину, він встав з середнього ряду в правий.

Потім, після цього він помітив прибиральну машину комунальної служби. При цьому, на ній не було ніяких знаків, або ж освітлення. Тому, побачити її в темряві було досить складно, і помітили її, коли водій під'їхав впритул.

Чоловікові не залишалося нічого робити, як різко вивернути кермо, щоб об'їхати його, але, як виявилося, зробив він це занадто різко. Машину почало заносити і перекинуло в іншу сторону.

Популярні новини зараз

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Ніхто не постраждав, всі живі здорові.

На жаль, відео реєстратора в автомобілі не було, і відео надано не було. Водієві пощастило, що автомобіль не полетів далі, так як в цей момент вони перебували на мосту.

Нагадаємо, раніше П'яний львів'янин зробив пропозицію красуні-патрульної, щоб відкосити від штрафу

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Тернополі п'яний водій вилетів на зустрічну і напав на копів - бешкетника довелося "пакувати"

Також «Знай.ua» писав, що П'яний дніпрянин "пообідав" горілкою і зробив сальто разом з машиною - вщент