Хірурги львівського ОХМАТДИТ видалили рідкісну пухлину носа у восьмирічного хлопчика. Про це розповіли у виданні "Захід.нет".

Мати хлопчика розповіла, що у дитини часто був закладений ніс. Марка відвели на обстеження до Лора, який діагностував у нього гайморит і призначив відповідне лікування. Однак воно не допомогло і симптоми погіршилися - у хлопчика почалися часті носові кровотечі.

Після цього Марка відвели в ОХМАТДИТ, де лікар під час обстеження помітив утворення, яке повністю перекрило носовий прохід з лівого боку. Оглянути його детально не вдавалося, оскільки пухлина почала кровоточити при найменшому дотику.

Після проведення ретельного обстеження із застосуванням магнітно-резонансної томографії, лікарі підтвердили наявність пухлини і негайно стали готувати хлопчика до термінової операції.

Марка оперували більше години. За цей час хірурги видалили капілярну гемангіому перегородки носа яка досягла розміру 4 см. Після цього пухлину відправили на обстеження, яке показало, що вона була доброякісною.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Загалом, медики залишилися задоволені проведеною операцією, адже їм вдалося врятувати хлопчика від пухлини і зберегти його носовою перегородку неушкодженою. Марка вже виписали і відправили додому але він усе ще буде залишатися під наглядом лікарів деякий час.

Нагадаємо, раніше дворічний хлопчик пережив клінічну смерть і залишився живий.

Як повідомляв портал "Знай.uа" мешканка Львова просить допомоги для хворого сина, який був покалічений при пологах.

Також Знай.uа" писав, що під Львовом хворих на туберкульоз виганяють на вулицю.