У Львові салони краси працюють, порушуючи вимоги щодо пом’якшення умов карантину. Про це написала журналістка «ТРК Перший західний» Ксенія Павлишин на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, під час роботи над сюжетом про те, як перукарні повертаються до звичного ритму життя, їй вперше у житті довелося викликати поліцію.

«Те, що сталося сьогодні – то вже було занадто. Реально. Мені образили оператора Юру Кіся. Просто за те, що він виконував свою роботу», - розповідає журналістка.

«Ми отримали завдання і пішли знімати сюжет про те, чи салони краси дотримуються протокольних правил в умовах послабленого карантину. Салони краси обирали рандомно: йшли центральною частиною міста і заходили в ті, які траплялися на шляху», - зазначає вона.

«В одному з салонів краси… спершу нам сказали, що власниці поки немає – буде за 15 хвилин. Ми з розумінням погодились прийти пізніше. Хоча за законом мали право знімати без будь-яких згод, оскільки перукарня – це місце громадське! Повернулися туди за півгодини. Ясно, що нам не зраділи. В залі перебували одинадцятеро осіб: шестеро працівників салону і п’ятеро клієнтів», - пише жінка, додаючи, що при цьому перукарі працювали без рукавичок, у приспущених масках.

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Працівники та власниця салону накинулися на журналістів із лайкою, хоча ті не хотіли провокувати конфлікт.

«Журналісти не прийшли викривати страшні порушення в роботі салонів краси, навпаки: матеріал був про бізнес що працює в складних умовах пандемії. Тобто журналісти були на стороні бізнесу, і людей що мають годувати свої сім'ї. Адекватно було би показати на камеру, що всі в масках та рукавичках, сказати на камеру щось типу: "йдіть робити зачіски до нас, тут безпечно", і все, журналісти виконали би редакційне завдання, а перукарня пропіарилась би. Неадекватно було кидатись на оператора з журналісткою, бикувати і виштовхувати з приміщення. Що ж... Це теж піар, тільки зворотній», - пишуть у коментарях.

Нагадаємо, ″Перевірили температуру, паспорт і наявність додатка″ - у Борисполі приземлилися українці з Італії.

Як повідомляв портал Знай.ua європейська країна покликала тисячі українських заробітчан –"Не тільки полуниця".

Також Знай.ua писав, заробітчани ризикують не повернутися в Польщу і не тільки, Україна висунула ультиматум Європі.