На Закарпатті, у місті Хуст, рятувальникам довелося визволяти немовля із зачиненого автомобіля. Про це повідомили у ДСНС Закарпатської області.

Як зазначається, до рятувальників звернулася господарка автомобіля, припаркованого на вулиці Б. Бращайків. Вона повідомила, що двері її машини заклинило, а в салоні залишився її чотиримісячне немовля.

«Бійці ДСНС за допомогою спецзасобів та користуючись знаннями, котрі отримали під час проходження відповідних курсів у Польщі, швидко вибили вікно на задніх дверях транспортного засобу і дістали немовля з автомобіля», - розповіли у рятувальній службі.

«Залишати дітей самих в авто категорично не можна!», «Жінка могла і сама так зробити, розбити вікно, не треба і фахівців», «Не треба лишати дитину в салоні. Розуму в мамаші, хоч відбавляй», - обурюються у коментарях до посту українці.

«То аж в Польщі треба вчитися, щоб вікно розбити??? Дешевше було б злодіям подзвонити - вони б відкрили без жодних ушкоджень», - додають деякі коментатори.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Нагадаємо, раніше Львівщину сколихнула моторошна ДТП, дорога перетворилася на пекло - мотоцикл згорів, водій загинув

Як повідомляє портал "Знай.uа", у Києві Mercedes посадив на капот екстремалку, яка вирішила "прогулятися" дорогою на червоне світло

Також "Знай.uа" писав, що у Львові судитимуть мажора на Lexus, який збив на смерть жінку з маленьким янголятком