У Львові поліцейські із застосуванням грубої сили затримали та оштрафували чоловіка, який нібито їхав у своєму автомобілі без медичної маски. Відео затримання опублікував свідок у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

Як зазначає автор посту, «я не бачив початку конфлікту, але як зрозумів була словесна перепалка через те що мужик їхав без маски в авто».

«Просив би відповідні органи відреагувати на дії працівника правоохоронних органів: 1. Без засобів захисту; 2. Без жетона. Піддаю сумніву такі дії. Знаю, що після звернення сестри на телефон 102 відвезли в Пустомитівський райвідділок та виписали штраф. Працівника, який вчиняв ці дії, ніхто не провіряв», - додає він.

«Без жетону, масок, рукавиць, жодних пояснень щодо особи, яку затримують...», «Позорище!!! Краще б вони, як сказав охоронець АТБ, на наркоманів редагували таким чином, а не на простих людей!», «Понабирали по оголошенню, виродків, а не поліцаїв», «В машині має повне право їхати без маски. Навіщо вона там?», «В машині можна бути без маски. При чому скільки пасажирських місць - стільки людей. Це приватна власність», «А без маски не можна тільки в громадських місцях. І то сумніваюсь, що можна штрафувати, якщо людина здорова», - зазначають львів’яни.

«Якщо мужчина навіть щось порушив, хіба адекватна поведінка поліцейського? Дійсно, а де маска? А де якась культура, виваженість? Така поведінка "одного" псує репутацію усієї поліції. А є і порядні!», - додають інші.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.ua автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.