У п’ятницю, 10 квітня, у Львові раптово помер священник Княжого храму св. Миколая у Львові (ПЦУ), військовий капелан, протоієрей Андрій Дуда. Священника найдавнішого львівського храму поховають у Брюховичах

Про це повідомляє Митрополит Димитрій Рудюк, на своїй сторінці у “Facebook”.


Відомо, що 43-річний Андрій Дуда вранці 10 квітня відслужив Божественну Літургію, причащав прихожан, а наприкінці дня раптово помер.

Андрій Дуда


Чин похорону спочилого новопредставленного отця Андрія Дуди буде звершено у понеділок Страсного Тижня 13 квітня 2020 р. Увечері 11 квітня труну з тілом встановлено у Свято-Миколаївському храмі, 12 квітня 16.00 год. звершено парастас.

Відразу о 17.00 год. розпочнеться чин поховання новоспочилого протоієрея Андрія Дуди, який очолить митрополит Львівський і Сокальський Димитрій. 13 квітня 2020 р митрополит Львівський і Сокальський Димитрій звершить Божественну Літургію ранішосвяченних дарів, після якої буде довершено чин похорон Андрія Дуди. Поховають священника на цвинтарі у смт. Брюховичі біля могили матері.

“У зв’язку з надзвичайною ситуацією в Україні, зокрема у Львові та області щодо карантинних заходів з поширення небезпечної хвороби коронавірусу, родина спочилого отця Андрія Дуди, митрополит Львівський і Сокальський Димитрій Рудюк, духовенство та клір Свято-Миколаївської церкви м. Львова просять парафіян та тих, хто знав о. Андрія, пом’янути його вдома, запаливши свічку і прочитавши молитву”, — йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Нагорода знайшла героя: юний захисник України врятував ціле село, мужність не має меж

Як повідомляє портал "Знай.uа" Врятував ціле село: у Харкові нагородили курсанта-героя, крила України в надійних руках

Також "Знай.uа " писав, що Загиблого на Донбасі харків'янина нагородили орденом, про який мріє кожен воїн - боровся за Україну до останнього