Двоє дівчат зняли на відео та виклали в мережі «Інстаграм» кадри знущання над безхатченком. Їхні дії правоохоронці кваліфікували як дрібне хуліганство, за скоєне їм загрожує адміністративне покарання. Про це повідомили у поліції Кам’янця-Подільського.

Як зазначається, дівчатам – 16 та 18 років. Вони оприлюднили відео, на якому знущаються з безхатченка – поливають його з пляшок кефіром та пивом, коментуючи свої дії та вживаючи нецензурну лексику.

У поліції зазначають, що обидві дівчини - мешканки Кам’янця-Подільського. Їм загрожує штраф від 3 до 7 мінімальних неоподаткованих доходів громад, або громадські роботи від 40 до 60 годин, або арешт до 15 діб.

«Не знаю, як батьки виховують теперішніх "дівчаток", але таких досить багато. "Пососати ми можемо" - батьки мабуть щасливі, що дівчатка можуть)) особливо якщо на машині прокатають», «З нетерпінням чекаю, коли вона буде плакати та просити вибачення!!! Теперішнє покоління зовсім мізків немає, там окрім інстаграму та т.п. нічого немає!», - обурюються коментатори у соцмережах.

«Поведінка цієї фарбованої особи - це всього лише результат виховання батьків... Вседозволеність і заохочення в методах виховання творять «чудеса». Цікаво подивитися на батьків, які виховали Це», «Сподіваюся, що хтось, десь, колись над нею теж поприколюється. Іржава викрутка в бік, камінь в скроню, передоз і т.п. - це ж так смішно і весело», «Ну, дівчинка поводиться в кращих тенденції сучасного суспільства, що не так? Просто розкрийте очі і подивіться на той контент, який популярний у сучасних дітей! Пранкери, блогери які на публіку знімаю дичину!», - зазначають українці.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

«Вибачення не приймаються. Крім усього, що їй світить по закону, непогано було б, якби вона цього дядька відмила і купила йому новий одяг!», - наголошує дехто.

Нагадаємо, раніше Знущання над тваринами дорого обійдеться гицелям, що готує новий закон

Як повідомляє портал «Знай.ua» Зоопарк вибив зуби мавпочці і закував у ланцюги на потіху туристам, кадри тваринної жорстокості

Також «Знай.ua» писав, що Киянам заборонять фотосесії "з милим хлопцем" - без цих кадрів осиротіє Instagram