На Львіщині зафіксовано перший випадок одужання від коронавірусу Covid-19, повідомляє прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

Як зазначено в повідомленні, одужала перша пацієнтка, яка захворіла на коронавірус. У 50-річної жінки діагностували Covid-19 після того, як вона повернулася з Німеччини. Вона перебувала на амбулаторному лікуванні.

У повідомленні наводять слова в. о. директора департаменту охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації Андрія Васька, про те, що перший результат тесту на коронавірус у цієї пацієнтки виявився позитивним, а ось другий і третій тести - негативними.

Тести на коронавірус, фото сайт Президента

"Ми можемо говорити про перший задокументований випадок одужання пацієнта з Covid-19 на Львівщині", - наводить слова Андрія Васька прес-служба Львівської ОДА.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Станом на вечір 30 березня на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебуває 46 осіб, на самоізоляції – 109 осіб.

За увесь час епідемії виписано 77 пацієнтів. Стан більшості хворих – середньої важкості або близький до задовільного, у чотирьох пацієнтів наближений до важкого.

Нагадаємо,що на Львівщині за весь час із підозрою COVID-19 звернулося 232 людини, у 120 пацієнтів діагноз не підтвердили.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Що відбувається з людиною, яка підхопила коронавірус - історія хвороби по днях

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Києвом хвора на коронавірус жінка народила хлопчика - що з дитиною, українці затамували подих

Також «Знай.uа " писав, що Відразу 8 українців видужали після інфікування коронавірусом, перші деталі