У Львівській області судитимуть чотирьох місцевих жителів, які вчиняли розбійні напади і крадіжки.

Про це в п'ятницю, 27 березня заявив відділ комунікації поліції Львівської області.

Правоохоронці довели причетність чоловіків до серії злочинів, які були скоєні протягом листопада-грудня 2019 року у Львові. Так серед "досягнень" зловмисників було розбійний напад на офісне приміщення, квартирна крадіжка і крадіжка сейфа зі станції технічного обслуговування автомобілів.

Поліцейські повідомляють, що організатора злочинів і трьох виконавців було затримано 11 лютого оперативниками Управління стратегічних розслідувань спільно з співробітниками відділу розслідування особливо тяжких злочинів (відділу детективів) слідчого управління поліції Львівщини за процесуального керівництва прокуратури області.

Фото: Національна поліція

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

У прес-службі поліції повідомили, що всі затримані є жителями Львівської області і раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння тяжких злочинів. Суд обрав для них запобіжний захід — утримання під вартою.

Правоохоронці провели досудове розлідування в ході якого вдалося встановити, що зловмисники причетні до нападу на офісне приміщення, квартирної крадіжки і крадіжки сейфа з СТО. Варто відзначити, що проникнувши в квартиру львів'янина, вони викрали 8 тисяч доларів і винесли коштовності на суму близько 200 тисяч гривень. Крім того, щоб проникнути на СТО, зловмисники розібрали стіну. Під час санкціонованих обшуків поліцейські вилучили зброю, викрадене майно, ключі, відмички й інші речові докази.

Фото: Національна поліція

Фото

Фото: Національна поліція

Правоохоронці закінчили досудове розслідування, обвинувальний акт направлено на розгляд суду. Затриманим загрожує позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.