Вчора, 11 березня, близько 12-ї години, на спецлінію “102” надійшло повідомлення, що у вівторок із приміщення церкви, яка розташована на вулиці Городоцькій, невідома персона вкрала приблизно 20 000 гривень зі скриньки для пожертв.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області, на своїй сторінці у “Facebook”.

За даними пресслужби патрульної поліції Львівщини, поліцейські переглянули відео з камер спостереження та отримали опис зловмисника. На вигляд крадій - неповнолітній хлопець. Заявник сказав, що вже помічав його раніше в приміщенні храму.

злодій,джерело Національна поліція Львова

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Тим часом обстежуючи територію, помітили хлопця, який був схожий за описом. Побачивши правоохоронців, він одразу почав втікати.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Утікача наздогнали, ним виявився 17-річний мешканець Львівщини. Хлопець розповів, що вже неодноразово крав гроші з цього храму.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Залізничного району. Тепер юнакові загрожує кримінальна відповідальність за ч. 1 ст. 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Спритний український коп обікрав однокласників на зустрічі випускників, епічне відео

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві нахабний злодій позбавив хворих дітей надії на порятунок, цинічний вчинок зловила камера

Також «Знай.uа " писав, що У Києві орудує бабця з очумілими ручками - поцупила у дитини "колеса", щоб кататися на пенсії