Виконавчий комітет Львівської міської ради знизив тарифи на опалення на 31% за лютий цього року. Про це йдеться в рішенні виконкому від 10 березня, передають Українські Новини.

Як зазначили в прес-службі Львівської міської ради, в лютому зменшилася вартість газу, яку споживають теплопостачальні підприємства на 37%, тому мерія вирішила здійснити перерахунок вартості послуги з централізованого опалення і централізованого постачання гарячої води за лютий місяць.

Тарифи на опалення, фото: aqux-rmnt.com

Виконком знизив тариф на централізоване гаряче водопостачання також на 31%.

За словами заступника мера Львова Ірини Маруняк, рішення було прийнято з урахуванням падіння цін на газ в середньому на 37%.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

В результаті падіння цінна газ, нарахування мешканці Львова заплатять за січень на 300-600 гривень менше, ніж очікувалося раніше.

Населення Львова становить 735 тисяч чоловік.

Як повідомляли Українські Новини, Виконавчий комітет Львівської міської ради знизив тарифи на опалення на 22% за січень.

27 грудня 2019 року прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що підприємства теплопостачання вже почали перерахунок плати за опалення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві тарифи на комуналку зробили стрибок у несподівану сторону, такого ще не було

Як повідомляє портал «Знай.ua» Харків взяв "срібло" антирейтингу боржників по комуналці - собак не вистачить, щоб розплатитися

Також «Знай.ua» писав, що Квартири харків'ян перетворилися в сауни - коли відключать опалення і скільки заплатимо за ад в батареях