У Львові сталася ДТП за участі п’яної компанії. На місце події водій автомобіля Renault викликав свою маму. Про це розповіли у спільноті «Варта 1».

Зазначається, що аварія трапилася на вулиці Кульпарківській. Зіштовхнулися два авто – Renault, у якому перебували молодики напідпитку, та машина марки Lanos сервісу таксі Uber.

При цьому в автомобіля таксі постраждав капот, а у другої машини – вся ліва частина. Внаслідок зіткнення сильно постраждала жінка, яка їхала в таксі на пасажирському місці, її госпіталізували.

У салоні Renault було четверо хлопців, які не лише перебували у стані алкогольного спяніння, але й продовжили пиячити, коли на місце події прибули правоохоронці. Хлопець, який був за кермом автомобіля, ігнорував вимоги поліцейських пройти тест на алкоголь на місці, та постійно розмовляв із кимось по телефону.

З розмови хлопця зрозуміло, що він просив у когось дати йому номер телефона якогось Валерки, та стверджував, що таксі врізалося в його авто.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Для ФОП вступили у дію нові правила

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Через деякий час на місце аварії прибула матір водія, яка викликала карету швидкої допомоги та відвезла сина до лікарні.

Нагадаємо, раніше в Києві на Європейській площі дівчина за кермом автомобіля марки Toyota протаранила таксі Uber

Також "Знай.uа" писав, що на трасі Київ-Одеса сталася жахлива ДТП, зіткнулися пасажирський автобус і вантажівка.