У Львові у зв’язку із загрозою проникнення коронавірусу вирішили встановити станції з дезінфекції рук у всіх громадських місцях. Про це розповів мер міста Андрій Садовий у соцмережі, опублікувавши відповідне відеозвернення.

«В Україні не зафіксовано випадків зараження коронавірусом, але про стерильність забувати не варто. Встановлюємо такі станції гігієни рук у всіх адміністративних установах міста. Бережіть себе!», - наголосив Садовий, демонстративно вимивши руки.

«Черговий популізм по-львівськи», «Іванович, ліпше маршрутки вимий, то там сильний срач і бактерій можна нашкрябати у відро», «А як на рахунок шкіл? У нашій 22 немає води в туалетах і вся сантехніка в кошмарному стані», «Універи, школи... ні, не чув», «А у політехніці є таке?», - коментують допис мера львів’яни.

Нагадаємо, що у зв'язку з коронавірусом в Китаї, місцеві влади Гонконг прийняла рішення видати кожному жителеві на руки по $1280. Відомо, що для цього необхідно бути постійним повнолітнім жителем даного адміністративного району КНР.

Як повідомляв Знай. ua коронавірус завадив виробництва бюджетного iPhone SE2, Apple змінює терміни.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Також Знай.uа писав, що вже двоє українців госпіталізовані з підозрою на коронавірус.