У Львові підлітки піднялися на дах та влаштували там пиятику. Хлопець із двома дівчатами не турбуються про власну безпеку, пише місцева мешканка, публікуючи допис у спільноті «Варта 1».

За її словами, йдеться про будинок на вулиці Шота Руставелі, 8А. Жінка викликала поліцію, проте правоохоронці не реагували на виклик близько 20 хвилин.

"Вседозволеність, безвідповідальність батьків при вихованні плюс вулиця, ось маємо те що маємо», «Природній відбір у дії», «А що не так?! Зайняли ваше місце?!», «Мабуть, краєвид гарний, романтика...», «Та і не видно щоб щось розпивали», - пишуть коментатори.

«В такому віці інстинкт самозбереження працює погано, страх смерті практично відсутній. Потім, в дорослому віці будуть згадувати ті дурощі з гіркою посмішкою і мліти від думки, що їхні діти можуть чудити щось подібне», «Коли в батьків нема часу на дітей, то діти забавляються самі як можуть, щоб максимально ефектніше привернути увагу батьків», - впевнені інші.

«Бляха, всі такі святі, що аж нудить... Можна подумати, ніхто в підлітковому віці по дахах не лазив... Знали б наші батьки, де ми школу прогулювали, і взагалі як дожили до того віку, коли розуму трохи побільше. Добре, що тоді мобілок не було і перший зустрічний тебе на «Варту» не викладав», - обурюються деякі львів’яни.

Популярні новини зараз

Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти

Показати ще

«Лазили ми по дахах, але не таких косих і не пили тоді, і по деревах лазили, але не пили при цьому!», - зазначає дехто.

Нагадаємо, Київі маршрутник ледь не скалічив дитину заради десятка гривень, - "придавив дверима і поїхав".

Також Знай.uа писав, що у Сумах маршрутки почали вбивати пенсіонерів.

Портал Знай.uа повідомляв, що Кличко показав посинілу "картку киянина", українці були ошелешені: "Де каштанчики?!"