На Львівщині чоловік, якого підозрюють у скоєнні двох тяжких злочинів, сам прийшов до поліції після двох десятків років переховування за кордоном. Він був впевнений, що термін давності злочинів давно минув. Про це йдеться в сюжеті «ТСН».

Як зазначається, 1999 року жертвою нападу стала молода дружина тодішнього заступника керівника київського УБОЗ, Валентина. Вона йшла у дитячий садок, аби забрати доньку, та по дорозі її перестріли двоє чоловіків, оди із яких вилив їй в обличчя кислоту.

Від отриманих травм скалічена жінка осліпла, їй довелося пережити безліч пересадок шкіри. Врешті-решт вона не витримала такого життя, і, як припускають, сама вистрибнула з вікна і загинула.

Скрін, ТСН

Друга трагедія сталася 2001 року – в барі на Львівщині під час святкування Дня народження друга було жорстоко розстріляно 17-річного хлопця. У закладі спалахнула бійка, хлопець отримав п’ять кульових поранень. За словами батьків загиблого, тоді поліція не надто ретельно шукала вбивцю.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Правоохоронцям вдалося встановити , що до обох випадків причетна одна людина, проте не могли знайти підозрюваного.

Нещодавно 40-річний підозрюваний сам прийшов до поліцію у супроводі адвоката – він був впевнений, що термін давності злочинів давно минув, і йому не загрожує покарання. Однак нові докази, зібрані слідчими, дозволили перекваліфікувати статтю, і злочинцеві загрожує довічне ув’язнення. Тепер підозрюваний перебуває під арештом і відмовляється визнавати свою вину.

Нагадаємо, у Києві розстріляли хірурга Андрія Сотника

Як повідомляв портал Знай.ua, копи засвітили фото підозрюваного у вбивстві пластичного хірурга Андрія Сотника

Також Знай.ua писав, кілер чекав на повернення хірурга Сотника з Парижу