Львівські поліцейські показали зворушливий любовний "майстер-клас" - неймовірне освідчення закоханого у погонах на плацу зворушило всю Україну.

Подробиці та романтичне відео опублікували на сторінці спільноти "Патрульна поліція Львівщини" у Facebook.

Судячи з відео, поліцейський Олег зворушливо зробив пропозицію коханій Мар'яні, яка працює патрульної у Львові. І, звісно ж, зробити це вирішив на День Святого Валентина. Пропозицію руки і серця новоспечений наречений зробив несподівано під час урочистого шикування з нагоди вручення чергових звань і погонів правоохоронцям.

Освідчення поліцейського у Львові, скріншот відео

Поліцейських зібрали на плацу для урочистого шикування з нагоди вручення чергових звань і погонів. Патрульна Мар'яна Халак разом з 55 колегами урочисто отримала погони лейтенанта. Після цього правоохоронці разом виконали гімн України та патрульну несподівано для неї знову викликали на середину плацу.

"Поліцейська не здогадувалася про причини і в одну мить сльози радості. Заступник командира роти 3 батальйону Олег Соловей з квітами і обручкою зробив їй пропозицію руки і серця", – додали в поліції.

Романтика на плацу у Львові, скріншот відео

Закохані разом вже 8 років. У поліцію Олег прийшов ще під час першого набору патрульних у Львові. Через 3 роки до поліції приєдналася і його кохана.

"Сьогодні ми стали свідками зародження нової сім'ї. Тепер Олег та Мар'яна будуть оберігати наше місто вже в новому статусі, статус подружжя. Вітаємо", – підсумували в поліції Львівщини.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в центрі Одеси поліцейський збив жінку і дитину, є постраждалі.

Як повідомляв портал Знай.ua , в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий.

Портал Знай.ua писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані пропонував патрульним нестандартний хабар.