У лісі під Львовом невідомі зловмисники влаштували стихійне звалище небезпечних відпрацьованих ртутних ламп. Про це повідомили у спільноті «Дослідники Львова/Urban Explorers Lviv» у соцмережі Facebook.

«Утилізація по-галицьки? Щойно поділились інформацією, що біля Зимної Води та Рудно “розвантажили” борт ртутних ламп, прямісінько на ґрунт! Треба знайди негідників, щоб прибрали за собою», – написали автори посту, розмістивши на сторінці відповідні фотодокази.

Фото: «Дослідники Львова/Urban Explorers Lviv» у Facebook.

«Викликайте поліцію! Разом із нею має приїхати й екологічна служба», - радять у коментарях небайдужі городяни.

«На жаль, такі випадки не рідкість. В листопаді, за кілометр від мого дому зробили таке саме. Були розбиті лампи, брали ґрунт на експертизу. І ОТГ району все забрали. Тому в першу чергу викликайте поліцію!», - додають вони.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

«А щоб здати на переробку, потрібно ще й чималі гроші заплатити. Ось і виходять з положення...», «Ви, руднівчани, тут поздихайте. Дерева повирубували... З річки зробили каналізацію… Скидають здохлих свиней, ртутні лампи.... Людиська, схаменіться...», - обурюються коментатори.

Нагадаємо, водопостачання та водовідведення у Львові подорожчали з 1-го лютого, тому вже дуже скоро містяни отримають платіжки з іншими цифрами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці злили праведний гнів на Гончарука та "зниження комуналки": "Попросіть Ілона Маска спустити вас з Марсу"

Також "Знай.ua" писав, що українці отримають субсидії за новою схемою: хто залишиться за бортом, а кому - готувати документи, відео