Львів’ян стурбували карети швидкої допомоги та поліцейські автомобілі, які зранку четверга, 13 лютого, опинилися на проспекті Чорновола. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook написав депутат львівської міської ради Ігор Зінкевич.

За словами Зінкевича, на проспекті також перебували журналісти. Зрозуміло, що такий ажіотаж на одній із головних вулиць міста не міг не привернути увагу городян.

«Надійшла інформація про те що на проспекті Чорновола щось відбувається, присутня швидка допомога, поліція і журналісти», - написав Зінкевич.

Він додав, що «за інформацією від патрульні поліції, по всій Україні триває операція «Спецсигнал» - перевіряють, як реагують водії і пішоходи на швидку і на поліцію».

Скрін, Ігор Зінкевич

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

У коментарях львів’яни висловлюють свою думку з цього приводу.

«Цікаво побачити звіт цієї операції», «Пішоходів навчіть культури, а водії реагують на все адекватно», - пишуть вони.

«Але там джип Міцубісі стоїть і купа журналістів біля водія», - додав інтриги свідок події.

Нагадаємо, водопостачання та водовідведення у Львові подорожчали з 1-го лютого, тому вже дуже скоро містяни отримають платіжки з іншими цифрами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці злили праведний гнів на Гончарука та "зниження комуналки": "Попросіть Ілона Маска спустити вас з Марсу"

Також "Знай.ua" писав, що українці отримають субсидії за новою схемою: хто залишиться за бортом, а кому - готувати документи, відео