Львів’ян тероризує пес, який нападає на городян та кусає їх. Рудого нападника шукають всім містом, на його «рахунку» - вже понад два десятки покусаних громадян. Про це розповіли у сюжеті ТСН.

Як зазначається, найчастіше тварина нападає на людей ввечері або зранку. При цьому він швидко тікає з місця злочину. Городяни, які постраждали від щелеп нахаби, кажуть, що травми не надто сильні, проте невідомо, які хвороби може переносити пес.

Скрін, ТСН

У місті організували команду ловців, які понад два тижні вистежують агресивного пса. Він мешкає в одному районі, ловці його вже двічі бачили, проте кожного разу він спритно тікає на територію Личаківського кладовища. Там його впіймати майже неможливо, а підманити себе їжею чотирилапий зловмисник не дає.

За словами тих, на кого нападав пес, він – рудого кольору та схожий на метиса вівчарки. Комунальники припускають, що тварина може бути домашньою, і господар випускає її на прогулянки. Хоч від дій пса досі ще ніхто серйозно не постраждав, його мають впіймати та передати кінологам для перевиховання.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Нагадаємо, працівник вказав на небезпеку в роботі за кордоном.

Як повідомляв Знай.uа , панацея від депресії: пустотливий пес чіплявся до господині під час заняття спортом.

Також Знай.uа писав, що працівникам відкриє двері омріяна країна, яка дасть фору не тільки Польщі.