У Львові в четвер, 30 січня, очікується холодна, вітряна і незатишна погода. Протягом дня снігопади будуть змінюватися дощами, і навпаки. Крім того, зіпсує настрій сильний, поривчастий вітер. Про це повідомили на сайті Sinoptik.

Температура повітря в цей день підніметься до 2-4 градусів тепла, а вночі опуститься до градуси вище нуля.

За даними метеорологів, незвично теплим день 30 січня у Львові був у 2002 році, тоді пригріло до 10,4 градусів тепла. А надзвичайно холодним – в 1956 році, тоді температура повітря до 22,3 градусів морозу.

Погода в Україні 30 січня, Укргідрометцентр

В цей день, 30 січня, православними християнами вшановується преподобний Антоній Великий. Колись наші предки називали день преподобного Антона «Перезимним» — в ті часи день 30 січня вважався серединою зимового періоду. У цей день часто бували відлиги, за яким слідували періоди дуже сильних морозів.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

На думку наших предків, довіряти зимовим оттепелям не можна – воно обнадіює і манить гарною погодою, однак потім «обдурить», і покарає за довірливість морозом.

Густі хмари, що вкривали небо у цей день обіцяли сильні хуртовини.

Як повідомляв Знай.uа в Україні вирішили взятися за бюджетників і за їх зарплати. Справа зовсім не в підвищенні, їх гаманцям завдадуть сильний удар. А в цей час скандал про високі зарплати чиновників ще навіть не затих.

Також Знай.uа писав, що у когось слуги народу відбирають зарплати, у когось інші виплати, а тепер взялися навіть за школярів. У них відберуть найдорожче, але тільки на час навчання.

А ще Знай.uа писав, що виник скандал між популярним супермаркетом та його клієнтами.