Скандально відома Наталія Болюх, яка завоювала титул "Міс Львів" у 2018 році, і яка неодноразово була помічена в Росії і на росТБ написала пост про взаємини чоловіків і жінок.

Про це Болюх Наталія написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Наталя Болюх, яка потрапила в скандал з поїздкою в Росію, розповіла про те, якого чоловіка вона собі шукає. Вона написала, що поруч з красивою і розумною жінкою завжди повинен бути такий же чоловік.

Наталя Болюх Фото з Instagram

"Красива, вихована, розумна жінка апріорі не може бачити себе поряд з обділених інтелектом, хамовитим мужланом, убогим духом і на кишеню. Природний процес відбору, - коли на підсвідомому рівні, леді вибирає більш сильного/привабливого/успішного джентльмена. Це ні матеріалізм, ні цинізм, це здоровий прагматизм у виборі надійного самця, що забезпечить своє потомство і захист сім'ї", - написала дівчина.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Також Наталія Болюх порадила не зв'язуватися з невдахами, адже однієї любові не вистачити щоб наїстися. І до того ж, за словами Наталії Болюх як правило, "невдахи" не цінують свої жінок, а навпаки принижують.

"Зв'язуватися з невдахою - згубно для жінки. Однією любов'ю ситий не будеш, і одного разу, проблема побуту нещадно зжере всі відносини, без залишку. Зазвичай невдаха вибирає одну і ту ж лінію поведінки. Бачачи, що інші чоловіки цінують своїх жінок, доглядають і балують, він, щоб не випробувати відчуття своєї нікчемності, не прагне так само цінувати і доглядати, а навпаки намагається принизити гідність жінки, висміюючи будь-які бажання", - пише Міс Львів.

Також вона розповіла, що ніхто не застрахований від помилки у виборі людини, "але не помиляється той, хто нічого не робить".

"Важливіше робити висновки і якомога далі, виблискуючи п'ятами, летіти від різного болота, що буде затягувати, висмоктуючи соки. Такі індивіди не змінюються, стаючи, по життю, пристосуванцями. Вони не розвиваються, не тягнуться вгору, не витягають у світ своїх жінок, не читають книг, не цікавляться проблемами близьких, вічно скаржаться і бояться різних змін", - написала Наталія Болюх.

Скріншоти

Нагадаємо, що скандальна "Міс Львів" затанцювала під дудку окупантів на телеканалі Путіна: "Переслідують бандерівці"

Як повідомлялося, львів'янка Оксана Бобошко-Вандерховен взяла участь в конкурсі Grandma Universe 2020 в категорії красунь 50+ та отримала титул "Grandma International".