На Закарпатті сталася смертельна аварія за участі пасажирського потягу та вантажівки, у результаті якої загинули двоє людей.

Аварія на Закарпатті, фото: Укрзалізниця

Трагічні подробиці повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

У повідомленні йдеться, що на залізничному переїзді, що на 110 км перегону Буштино-Тячів, сталася смертельна аварія.

Близько полудня водій вантажівки ЗІЛ проігнорував заборонні звукові і світлові сигнали і виїхав на колію, де в нього врізався пасажирський поїзд № 14 сполученням Київ-Солотвино.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Постраждали троє людей, які перебували у вантажівці – двоє з них загинули, один отримав сейозні травми. Пасажири та працівники локомотивної бригади поїзда не постраждали.

Аварія на Закарпаті, фото: Укрзалізниця

Поки ліквідували наслідки аварії, переляканих до смерті пасажирів автотранспортом вивезли зі станції Буштино до станції Солотвино і зі станції Солотвино, Тересва та Тячів до станції Буштино.

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом. Автомобіль марки "BMW" влетів на місцеву АЗС і врізався в бензовоз, який там стояв.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий. Копи змогли викрити двох жінок, які планували нажитися на людях

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані, пропонував патрульним нестандартну хабар.