У Житомирській області сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула львів’янка Соломія Островська. Про це стало відомо з повідомлення української телеведучої Ольги Фреймут.

Островська була власницею відомої та популярної львівської клініки естетичної хірургії Genesis. Вони із Фреймут були подругами.

Скрін Facebook Ольги Фреймут.

Жінка загинула 20 січня, рано вранці, внаслідок ДТП – її автомобіль марки Nissan Juke зіткнувся із вантажним автомобілем марки Volvo, яким керував 30-річний мешканець Закарпатської області. 25-річна Островська прямувала до Києва, проте загинула на місці аварії внаслідок отриманих тяжких травм. Про це повідомили у прес-службі Національної поліції України у Житомирській області.

Нагадаємо, українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережа зухвалими танцями, Злата не витримала: "Мерзенний, недоумкуватий хейтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері: "Не ходіть по інших каналах, називається".