У Львові жінок, які вийшли на нічний марш заради привернення уваги громадськості до проблеми насильства, атакували чоловіки, яким такий марш виявився не до смаку. Про це повідомляє Zaxid.net.

Як повідомляється, організувала акцію "Поверни собі ніч" громадська організація "Феміністична майстерня". Подібні акції проходять по всьому світу вже більше 40 років, але в Україні тільки зараз почали звертати увагу на проблему насильства над жінками на вулицях міст. Адже для грабіжників і насильників жінки – легкі жертви, які майже напевно не зможуть дати належної відсічі.

Організація Традиція і порядок вийшла на мітинг

За проведенням маршу стежила поліція – ще раніше організація "Традиція і порядок", яка вважає себе оплотом "консервативного християнства", і виступає проти фемінізму і прав ЛГБТ, вирішила провести акцію у відповідь. Її члени заявляли, що мають намір молитися, дарувати квіти і звертати жінок на шлях істинний". Правоохоронці не дозволили членам християнської організації перешкодити маршу.

Організатори маршу стверджують, що чоловіки-"консервативні християни" вели себе агресивно і зухвало: вони закидали хода яйцями.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Нагадаємо, гільйотина та свиняча голова: українці оточили НБУ і виставили жорсткий ультиматум.

Як повідомляв портал Знай.uа, поліція жорстко розігнала мітингувальників під НБУ.

Також портал Знай.uа писав, навіщо НБУ і Рожкова придумали "легенду" з приватизації держбанків.