На Львівщині продовжує зростати кількість людей, які отруїлися неякісною їжею у ресторані готельно-відпочинкового комплексу “Криве озеро” під час святкування весілля. Наразі госпіталізовано 24 особи, четверо з яких - діти.

Львівська лікарня

Про це повідомляє Обласний центр громадського здоров`я на своїй сторінці у Facebook.

"Кількість постраждалих від отруєння у ресторані "Криве озеро" (м.Новояворівськ Яворівського району) продовжує зростати. Станом на 11 год. 11.11.2019 року госпіталізовано 24 особи (в т.ч. 4 дитини). Із них в Новояворівську районну лікарню госпіталізовано 23 осіб (3 дитини), 1 дитина - у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню. Стан у частини пацієнтів з покращенням, у 3-х - середньої важкості", - сказано у повідомленні.

За інформацією медиків, у трьох пацієнтів при проведенні лабораторних досліджень висіяно Salmonela enteritidis, тому їм доведеться пройти тривалий курс лікування у інфекційному відділенні.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Варто нагадати, що перші пацієнти зі скаргами звернулися до інфекціоністів 5 листопада. Тоді госпіталізували 11 осіб, які святкували весілля у “Кривому озері”. Згодом кількість постраждалих зросла до 18, тепер їх уже 24.

За фактом масового отруєння правоохоронці розпочали кримінальне провадження, сумнозвісний ресторан на час розслідування закрили.

Нагадаємо, що школярі будуть навчатися за загальною програмою, а повний перехід на українську повинен закінчитися вже в 2023 році. Це передбачає закон України "Про освіту" та нова реформа.

Як повідомляв портал Знай.ua, щодня в українських школах харчуються 5 мільйонів дітей, при цьому, за 2019 рік були встановлені порушення в організації харчування у 38% закладів - це 626 отруєнь. Це означає, що кожен день половина дітей в українських школах знаходяться в небезпеці.

Також портал Знай.ua писав, що в дитячому садку відбулося масове отруєння дошкільнят.