У Львові увесь день 9 листопада погода буде ясною. Після обіду на небо набіжать хмари, проте дощу не буде, стверджують синоптики погодного сайту Sinoptik.

Температура повітря вдень підніметься до 13-17 градусів тепла, вночі – до 10 градусів вище нуля. Туман погіршить видимість до 500 м, так що варто бути уважнішими на дорозі.

За 130 років погодних спостережень 9 листопада найтепліше у Львові було в 1971 році (15.2°), а найхолодніший день було у 1956 році (-13.6°).

Погода 9 листопада

За народними прикметами, сьогодні відзначають день пам'яті преподобного Нестора Літописця Печерського.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Вважалося, що з цього дня ночами на водоймах з'являється перший лід. Крім того, якщо зайці до цього часу вже встигли змінити сірі літні шубки на біле хутро, — значить, зима вже близько.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.uа писав, що восени багато хвороби загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику і лікування.