На виборах міського голови Львова основним конкурентом чинного мера міста Андрія Садового може стати свободівець Руслан Кошулинський.

Про це розповів український політтехнолог Тарас Завгородній, передає портал "Вголос".

Так, політтехнолог розповів, що нові кандидати на пост мера Львова можуть відібрати у Садового значну частину голосів. По словах Тараса Завгороднього головне протистояння на цих виборах буде між Андрієм Садовим та Русланом Кошулинським.

Андрій Садовий

Але також великі проблеми Садовому принесе і кандидат від партії Святослава Вакарчука "Голос". Адже як зазначив Завгородній найбільше за партію "Голос" віддали голосів саме на Західній Україні.

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити

Показати ще

"Скоріше за все, голоси Садового можуть поділитися між ним і представником “Голосу”. У такій ситуації є висока імовірність, що може перемогти кандидат від “Свободи” Руслан Кошулинський, який був основним суперником Садового на минулих виборах, - розповів політтехнолог.

Але Тарас Завгородній зазначив, що кандидат від партії "Голос" може так і не з'явитися. В такому випадку Садовий і Кошулинський будуть змагатися на рівних.

Нагадаємо, що рішенням Львівської міської ради на засіданні, яке відбулось 9 жовтня, було скасоване використання тварин у львівському цирку.

Як повідомляв портал Знай.ua, у мерії Львова прагнуть лікувати тварин, які постраждали через жорстоке поводження людей

Також Знай.ua писав про те, що про загальний старт опалювального сезону для мешканців Львова у мерії поки що не називають точних дат.