Міський голова Нового Роздолу Андрій Мелешко та перший заступник мера подали заяви про відставку. Про це у Фейсбуці повідомив депутат Новороздільської міської ради Анатолій Шалаєв.

Місто лишилося без керівництва.

"30-ти тисячне місто залишилось без керівництва. Виконком - паралізований. Догралися.... питання з теплопостачанням міста не вирішене...", - йдеться у повідомленні.

Анатолій Шалаєв додав, що містяни налаштовані дуже радикально і готові перекривати траси та палити шини, якщо питання не буде вирішене: "Сьогодні мені дзвонили місцеві і казали, що готові і шини палити, і траси перекривати. Зараз обговорюємо, коли буде наше перше зібрання Комітету спасіння міста.

У вівторок буде сесія Львівської обласної ради. До нас голова ЛОДА та ЛОР присилають другорядних чиновників, тому плануємо їхати до керівництва області і зайти на сесію обласної ради, щоб висловити свою позицію і показати, що ці проблеми не зробили мешканці Нового Роздолу, а хочуть лише тепла, а працівники ТЕЦУ заробітної оплати".

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Нагадаємо, що Олександр Гончарук відвідав Чернігівську область, де з новим керівником Митної служби Максимом Нефьодовим наробив чимало шуму.