У Львові водій легковика знівечив денну працю робітників, що займаються ремонтом дорожнього полотна. Працівники будівництва щойно залили ділянку свіжим бетоном та вирівняли його поверхню.

Про пригоду розповіли у патрульній поліції Львівської області.

Інцедент трапився на вулиці Замарстинівській. Водій автомобіля Fiat Doblo намагався проїхати ділянкою вказаної вулиці. Перебуваючи у нетверезому стані, 53-річний чоловік не побачив вказівники та знаки, що сповіщують про ремонт, та на повній швидкості влетів у свіжий бетон, де й зупинився. Автівка вгрузла колесами у стяжку, тому про подальший рух не йшлося.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

На місце пригоди приїхали співробітники патрульної поліції. Побачивши, що чоловік перебуває під дією спирнтх напоїв, правоохоронці запропонували порушнику пройти перевірку на рівень алкоголю з допомогою пристрою Drager, на що водій відповів відмовою. Такі ж заперечення звучали і в медичній установі. Водій пояснив випадок тим, що жодних вказівників він не помітив.

Також при детальній перевірці виявилось, що чоловік не мав при соб поліса страхування та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу. На чоловіка склали два протоколи і винесли постанову за відсутність необхідних документів.

Нагадаємо, що львівські правоохоронці вилучили в хулігана вогнепальну зброю

Як повідомляв портал Знай.ua, п'яний 19-річний хлопець штовхнув автівку під рухомий тепловоз

Також Знай.ua писав про те, що у Києві п'яний чоловік вирішив покататися на катері по річці, але не впорався з керуванням і на швидкості протаранив міст.