Українська авіакомпанія повідомила про запуск нових рейсів, які будуть курсувати зі Львова. Повітряними шляхами можна буде користуватися від сьогодні, 17 жовтня.

Керівництво SkyUp запровадили два внутрішніх і один міжнародний реси, які будуть виконуватися два рази, а в подальшому - чотири рази на тиждень. Мова йде про маршрути Львів-Київ, Львів-Харків та Львів-Прага.

Конкурентами SkyUp на рейсі до столиці є МАУ і "Мотор Січ".

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

У випадку з лінією Львів-Харків час у дорозі скоротиться до 1 години 50 хвилин, тоді як польоти з пересадкою в Києві займають 3 години 40 хвилин.

Авіаквиток за безбагажними тарифами на рейси Львів-Київ і Львів-Харків можна придбати за стартовою ціною від 500 грн в одну сторону, на рейси Львів-Прага — від 1300 грн в одну сторону.

Гендиректор SkyUp Євген Хайнацький розповів про свої плани на майбутнє: "Ми продовжимо далі розвивати внутрішні сполучення, оскільки це один з пріоритетних напрямків нашої стратегії".

Нагадаємо, що на табло міжнародного одеського аеропорту з'явилася картинка, де зображена Грета Тунберг з нецензурною лексикою.

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий ірландський лоукостер Ryanair оголосив про осінній розпродаж квитків на авіарейси з України.

Також Знай.ua писав про те, що авіаперевізник Ryanair наступного літа виконуватиме нові рейси до Європи