Наступного тижня професійні кухарі України з'їдуться до Львова, аби позмагатися за звання найкращого умільця кулінарної справи та отримати відповідні нагороди.

На офіційній сторінці організаторів змагань у мережі Фейсбук повідомляється, що з 24 по 26 жовтня у Львові на вулиці Хуторівка, 4б пройде IV національний кулінарний конкурс "Дні української кухні".

У конкурсі можуть взяти експерти кулінарної справи, які попередньо мають зареєструватися та вказати категорію, у якій вони будуть виборювати першість. Організатори також попереджають, що учасник зможе виступити в рамках однієї номінації лише раз.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"На вас чекатимуть кулінарні змагання, круглі столи, презентації від партнерів, навчання, лекції та багато цікавинок. Сумарний призовий фонд для переможців еквівалентом 3 000 € призами від організаторів",- говориться у повідомленні.

Участь у змаганні на найкращого кулінара дозволить розширити та вдосконалити свої вміння кухарського мистецтва, а також почерпнути нові знання від справжніх професіоналів кулінарної справи.

Нагадаємо, що кенієць Эліуд Кіпчоге пробіг марафон менше, ніж за 2 години

Як повідомляв портал Знай.ua, у Франківську зіграли у футбол зі змішаних команд

Також Знай.ua писав про те, що український прем'єр Олексій Гончарук організував розіграш квитків на матч.