14 жовтня відзначилось для львів'ян низкою урочистих подій, адже сьогодні у місті Лева святкують День захисника України та козацтва а також свято Покрови Пресвятої Богородиці.

У цей важливий для багатьох українців день до урочистостей долучилися і юні захисники, які через декілька років по-справжньому змужніють та зможуть професійно стати на захист громадян.

Сьогодні біля пам’ятника Тарасу Шевченку майже 200 студентів першого курсу Ліцею Героїв Крут склали урочисту клятву ліцеїста.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Показати ще

Присяга відбулась на проспекті Свободи, куди також з'їхались близькі наймолодших захисників та жителі міста. Також, у рамках заходу, ліцей Героїв Крут отримав новий прапор як символ закладу.

Одна з мам юного першокурсника розчулено розповіла про свої почуття: " Я дуже пишаюсь своїм синочком, що він сам прийняв таке доросле рішення, пов’язати своє життя з захистом нашої України. Там вже точно навчать дисципліни, поваги. За три роки – він з тих стін вийде справжнім чоловіком. Хай Богородиця своїм Покровом їх береже."

Нагадаємо, що Львівська облрада підтримує родини загиблих військовослужбовців

Як повідомляв портал Знай.ua, Тетяна Науменко розповіла про свої плани на подальше життя

Також Знай.ua писав про те, що у мерії Львова чекають найкращих ідей культурних заходів на 2020 рік