У місті Львів 14 жовтня відбулось урочисте перепоховання загиблих воїнів Української повстанської армії на Личаківському кладовищі. Представники влади, громадскість та військові зібрались на почесну подію, аби достойно вшанувати пам'ять двох померлих захисників України.

Про це розповів на своїй сторінці у мережі Фейсбук голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин. Варто зазначити, що перепохованню передувало урочисте покладання квітів до Меморіалу невідомому вояку УПА, у якому взяли участь громада міста та ветерани визвольних змагань.

Популярні новини зараз

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Подію приурочили до Дня захисника України та Дня створення Української повстанської армії.

Воїни, місце поховання яких знайшли у селі Щирець Пустомитівського району, загинули у вересні 1951 року в селі Сороки Пустомитівського району. Це - Михайло Мочурад-Савур та Дмитро Онищак.

"Від імені Львівської обласної ради передав найщиріші вітання з нагоди Дня захисника України! Адже сьогодні ми вшановуємо Героїв-захисників України і з вдячністю схиляємо голови перед їхніми Подвигами. Тож, будьмо гідними пам’яті наших патріотів! Мирної нам України і щасливого майбутнього українцям!",- написав Олександр Ганущин.

Нагадаємо, що Тетяна Науменко розповіла про свої плани на подальше життя

Як повідомляв портал Знай.ua, причетних до захисту нашого сьогодення і майбутнього порадує погода усмішками "бабиного літа".

Також Знай.ua писав про те, що бойовики відкрили нещадний вогонь по українських захисниках на Донбасі