Справжнє театральне дійство влаштували пікетувальники під стінами будівлі управління поліції Львівщини сьогодні, 1 жовтня. Громада Львова провела акцію протесту з вимогою відставки голови Національної поліції Львівської області Василя Віконського.

Акція розпочалась біля Львівської обласної державної адміністрації.Активісти організували колону та пройшли до Головного управління Національної поліції Львівської області, тримаючи плакат очільника поліції за гратами та скандуючи "Російське вугілля геть зі Львова" і "Віконського за грати".

Зібравшись біля пам'ятника Юрію Змієборцю, львів'яни вдягли на змія портрет Василя Віконського та інсценували події 21 вересня, які відбулись на станції Соснівка.

Уся ця вистава закінчилась розкаянням Віконського перед народом: перевдягнутий у голову Нацполіції активіст став на коліна та попросив пробачення за своє свавілля. Далі протестуючі передали активісту валізу та необхідні речі - сухарі.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Показати ще

Активісти попросили Василя Віконського збирати речі та вимагали написати заяву про звільнення.

Нагадаємо, що Львівщина збунтувалась проти очільника Національної поліції Львівської області Василя Віконського після скандального силового розгону протестувальників на станції Соснівка.

Як повідомляв портал Знай.ua, протестувальники закликають оголосити бойкот китайським товарам

Також Знай.ua писав про те, що у Запоріжжі бунт військових, перекриті входи: коли влада віддасть належне.