Львів'яни звертаються до міської влади з проханням навести порядок на дитячих майданчиках міста.

Так, на вулиці Тролейбусній у Львові вже два тижні тому викопали траншею на одному з дитячих майданчиків та огородили небезпечну ділянку тонкою стрічкою. Про це повідомляє на "Гарячій лінії міста Львів" Zinoviia Voronovych.

У тривожній замітці йдеться про траншею, яку вирили вже понад два тижні тому та жодних земельних робіт більше не проводили. Потенційно небезпечна ділянка не захищена жодними огорожами та бар'єрами.

Популярні новини зараз

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека

Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

Відповідні фото також опубліковані у замітці. На світлинах видно, що дітей, які можуть гратися на дитячому майданчику, захищає від падіння та травмування лише тонка стрічка, натягнута навколо траншеї.

"Ось таку яму викопали біля будинків на вулиці Тролейбусній (біля будинків №6 та №8) більше двох тижнів тому і залишили. Поряд дитячий майданчик. Обгородили тоненькою стрічкою. Невже треба дочекатися, поки якась дитина впаде і серйозно травмується, щоб завершити роботи?", говорить обурений Zinovii Voronovych.

Нагадаємо, що незнайомці підійшли до дитини, відволікли його питаннями, після чого один з них вирвав з рук школяра мобільний телефон.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові під час катання дитини на гойдалці обірвалося кріплення

Також Знай.ua писав про те, що люди злякалися за своє життя: на дитячому майданчику в Запоріжжі наркомани влаштували п'яний розбій.