На вулицях Львова активно працює гурт дівчат - студенток, які пропонують містянам а гостям міста отримати "у подарунок" частинку української символіки.

Справа в тому, що заповзятливі студентки нав'язують перехожим стрічки, забарвлені у традиційні символічні кольори українського прапору.

Синьо-жовтим дівчата активно торгують, прикриваючись фразою "у подарунок", а потім просячи за неї "невелику" матеріальну пожертву.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Під "невеликою" дівчата розуміють суму в 50 гривень, а за двадцятку - одразу крутять носом.

Відповідні фотофакти виклав у соцмережі користувач Віктор Горбач. Під світлинами розгорілась ціла дискусія з приводу такого бізнесу студенток. Містяни обурені їх нахабністю та нав'язливою торгівлею українською символікою.

Користувачі говорять, що дівчата навмисне в'яжуть стрічки на руки дітям, аби розчулені батьки заплатили значну копієчку за прикрасу, яка сподобалась їхньому чаду.

Синьо-жовті стрічки насправді мають мізерну собівартість, але дівчата спекулюють ціною на українську символіку. Львів'яни здивовані тим, що правоохоронці не звертають увагу на такі відкриті торги на вулицях міста.

Нагадаємо, що на сесії Львівської міської ради виконком затвердив для посадовців працівників виконавчих органів та комунальних підприємств Кодекс етичної поведінки.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ірена Карпа презентувала новий роман “Добрі новини з Аральського моря" на форумі видавців у Львові.

Також Знай.ua писав про те, що Львівська поліція встановила особи усіх учасників конфлікту, який стався декілька днів тому в гуртожитку міського профучилища.