Мешканці міста Дрогобич на Львівщині, які пережили трагедію у ніч на 28 серпня, досі не можуть забрати свої особисті речі та кошти з аварійного будинку на вулиці Грушевського 101.

Прес-служба Дрогобицької міської ради коментує ситуацію тим, що будинок наразі є арештованим та закритим для доступу містян.

У прес-службі також розповіли, що влада Дрогобича не може видати дозвіл на доступ людей до напівзруйнованого будинку, оскільки не має на це повноважень. Для початку дозвіл мають погодити у правоохоронних органах міста, потім необхідно якимось чином укріпити будівлю, а вже в третю чергу буде вирішуватися питання про залишені мешканцями речі на Грушевського 101.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Зараз Дрогобицька міська рада займається питанням компенсації витрат на оренду житла постраждалим. Матеріальна допомога буде виплачуватися ще протягом трьох наступних місяців. У прес-службі міськради Дрогобича пояснюють це тим, що бюджет міста закладений ще минулого року, і лише зараз формуватиметься новий, також влада міста має надію на матеріальну допомогу з боку державного уряду.

Нагадаємо, які зміни очікуються на ринку землі після прийняття нового законопроекту

Як повідомляв портал Знай.ua, детально про те, які пільги існують для багатодітних сімей, які відмінили, а які залишились як і раніше

Також Знай.ua писав про те, що медичне страхування в Україні: особливості системи страхування і ціни