Для покращення роботи депутатів Львівської міської ради очільник Львова Андрій Садовий вніс пропозицію зменшити кількість обранців міста майже вдвічі.

Про це він повідомив сьогодні, 19 вересня, на засіданні сесії міської ради. Наразі кількість депутатів, які вирішують проблеми міста, сягає 64 особи.

Садовий планує взяти приклад із Верховної Ради України, де також було внесено законопроект про оптимізацію її роботи шляхом зменшенням кількості народних обранців.

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Я хочу подякувати всім депутатам, які свого часу прийняли рішення про зменшення кількості депутатів з 90 до 64. Я думаю, що на часі наступник крок. Якщо в державі ми маємо мудрість зменшити кількість депутатів з 450 до 300, то я би дуже хотів щоб ми у Львові показали приклад, і з 64-х зменшили кількість депутатів для наступної каденції до 32-х. Прошу таку пропозицію пропрацювати, проголосувати на наступних засіданнях, і ми її скеруємо президенту, керівнику Верховної ради, щоб вдвічі зменшити кількість депутатів. Порядку буде більше і буде більше часу для аналітичної роботи",- наголосив Андрій Садовий.

Нагадаємо, що під стінами райадміністрації зібрались активісти Львова через незаконну забудову міста

Як повідомляв портал Знай.ua, 19 вересня у Львові зустріли звільненого з полону моряка

Також Знай.ua писав про те, що у міській раді Львова планують розпочати реставрацію костела кармелітів босих