Львів'яни зможуть проводити свої вікенди під Ейфелевою вежею, адже продаж авіаквитків до Парижу оголошено відкритим.

Днями український туроператор Join UP! відкрив продаж квитків на прямі рейси "Львів-Париж". Львів'яни зможуть бронювати квитки на літак до столиці Франції. Згідно інформації в системі бронювання компанії, польоти з 26 жовтня буде виконувати афілійована авіакомпанія SkyUp.

Як повідомив туроператор, нові рейси PQ 811 будуть вилітати зі Львова о 14:50 по середах і суботах, рейси PQ 812 з Парижа в ті ж дні у 17:40. Ціна перельоту в одну сторону починається від 5100 грн, туди-назад — від 7100 грн.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Показати ще

Раніше писалося, що зі Львова можна буде дістатися до Будапешту. Польоти почнуть здійснюватися з 1 квітня 2020 року. Ціна на авіаквиток складе 10 євро в один бік. А здійснюватиме перельти авіакомпанія Ryanair.

Також у Львові з'явиться новий нічний потяг, який буде сполучати Галичину із столицею Чехії Прагою. Перевезення почнуть здіснюватися з червня 2010 року, а ініціатором нового сполучення є відома чеська компанія з пасажироперевезень RegioJet.

Нагадаємо, що у Львові запустять новий рейс до Будапешту

Як повідомляв портал Знай.ua, чеська компанія з'єднає Львівщину та Прагу нічним потягом

Також Знай.ua писав про те, що проїзд школярів у громадському транспорті Львова безкоштовний