Днями знахабнілий водій маршрутки вів свій транспортний засіб по тротуару однієї з львівських вулиць та звуковим сигналом намагався розігнати пішоходів. Зухвалу поведінку кермача обурені мешканці зняли на відео та опублікували в соціальній мережі.

17 вересня львів'яни могли спостерігати нечувану картину, коли маршрутка їхала тротуаром та розганяла людей. Водій громадського транспорту сигналив перехожим, аби ті звільнили йому місце для проїзду. Мешканці міста опублікували відповідний допис у мережі та пожалілися в управління патрульної поліції, щоб притягнути водія до відповідальності.

Інспектори відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції у Львівській області встановили особу порушника, приїхали до нього, та за результатами розгляду справи про адміністративні правопорушення винесли на нього постанову. Тепер горе-водій змушений виплатити штраф у розмірі 255 гривень.

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Нагадаємо, що маршрутки розвалюються на частини: у Запоріжжі показали, що можна знайти на дорогах.

Як повідомляв портал Знай.ua, автобус зіткнувся з маршруткою № 560 "Одеса — Білгород-Дністровський" сьогодні вранці.

Також Знай.ua писав про те, що у Львові створили петицію, згідно якої містяни просять обмежити рух транспорту в часи пік на ділянці трамвая №8 від Академії мистецтв до площі Соборної.