У Львові створили петицію, згідно якої містяни просять обмежити рух транспорту в часи пік на ділянці трамвая №8 від Академії мистецтв до площі Соборної.

Автор петиції, Євгенія Петрова, мотивує дане прохання тим, що мешканці міста, які добираються на роботу цим трамваєм, вимушені годинами маринуватися в громадському транспорті через постійні пробки, які створюють приватні автомобілі.

"Кожен день тисячі людей витрачають годину або два свого життя в пробках, які починаються від Академії мистецтв і до площі Соборної. Це тисячі годин, які можна перевести в гроші, відповідно, — у рівні життя громадян нашого міста. Пропонуємо заборонити їздити автомобілям у час 08: 00-10: 00 і 17: 00-19: 00 год. по ділянці Академія мистецтв площа Соборна і таким чином реально зробити пріоритет громадського транспорту на цій території",- пише Євгенія Петрова.

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Збір підписів триватиме до листопада. Аби міська рада могла розглянути дане прохання, петиція має набрати 500 електронних голосів.

Нагадаємо, що питання проїзду школярів у дні навчання увесь час турбує львівських батьків.

Як повідомляв портал Знай.ua, у патрульній поліції Львова надали звіт про найбезпечніші вулиці, на яких найчастіше відбуваються дорожньо-транспортні пригоди за участі пішоходів.

Також Знай.ua писав про те, що у Запоріжжі люди просять запустити автобуси: маршрутки не зупиняються, доводиться ходити пішки.