У ніч з 25 на 26 серпня на Тернопільщині загинули батьки чотирьох дітей - Марія та Костянтин Кеді. Подружжя поверталось додому у село Великі Гії зі свткування. Пара їхала мотоциклом "Мустанг", позаду них рухався автомобіль "Део Ланос". Під час виконання повороту ліворуч автівка влетіла в мотоцикл, не дотримавши безпечної дистанції. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди подружжя Кедів загинуло на місці.

Чоловік і жінка виховували чотирьох дітей: 4-річну Ілонку, 15-річну Валентину, 20-річного Леоніда та 25-річного Олександра, що вже має свою родину. Діти досі не можуть повірити, що батьків вже нема. Їх вихованням займеться бабуся Орися Корендій. Вже готуються документи. "Про обставини трагедії нам поліція поки що не повідомила. Мабуть, будемо брати адвоката, бо самі не в силі щось з’ясовувати, добиватися справедливого розслідування. Не знаю, хто керував автомобілем, чи є свідки аварії, хто порушив правила, хто — ні… Знаю лише, що загинули двоє моїх дітей… Онуків не залишу, нікому не віддам. Найменша Ілонка ще не знає, що мами і тата нема… На похорон ми її не брали, поки що не зізнаємось. Які слова підібрати, щоб не травмувати?.. До садочка не веду дитину, щоб раптом хтось не запитав її про батьків, не проговорився. Будемо просити психолога, щоб допоміг нам правильно сказати дитині правду. А Ілонка щовечора сильно чекає на маму і тата, сумує за ними… Марія і Костянтин, бувало, ночували у нас в Застінці, але останнім часом частіше у своїй хаті у Великих Гаях, бо там саме робили ремонт. Туди прямували вони після святкування Дня Незалежності. Пішли назавжди в засвіти мої дорогі діти… Але не маю права плакати, бо ж поруч Ілонка…",- говорить пані Орися, плачучи.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Нагадаємо, що винуватиця резонансного ДТП на Сумської Олена Зайцева повинна відбувати покарання в колонії

Як повідомляв портал Знай.ua, 5 вересня, четвер, в центрі Києва - Печерський район, автомобіль збив двох дітей прямо на пішохідному переході.

Також Знай.ua писав про те, що під Дніпром поліцейські затримали водія-рекордсмена: у крові чоловіка виявили майже 5 проміле алкоголю.