Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Сьогодні, 27 серпня, до своїх обов'язків приступить новий перший заступник голови Львівської ОДА. Про відповідне призначення голова ЛОДА Маркіян Мальський оголосив на апаратній нараді та офіційно підписав відповідне розпорядження.

Новому заступникові, Василю Лозинському, 33 роки. За освітою він економіст, вивчав міжнародні економічні відносини у ЛНУ імені Івана Франка.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

До призначення працював на посаді виконавчого директора Асоціації місцевих рад Львівщини. Очолював також департамент економічної політики облдержадміністрації.

Нагадаємо, що глава української держави Володимир Зеленський планує внести до Верховної Ради новий проект постанови.

Як повідомляв портал Знай.ua, український уряд затвердив Андрія Мазура на пост гендиректора державного авіаційного підприємства "Україна".

Також Знай.ua писав про те, що на посаду економічного віце-прем'єра претендують Всеволод Ковальчук, в.о. голови правління НАК "Укренерго", і Юрій Вітренко - директор з розвитку бізнесу НАК "Нафтогаз України".