Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нещодавно вулицями Львова бігав неадекватний та агресивний чоловік, що кидався на перехожих, бігав вулицею, кричав та непристойно лаявся.

Інцедент трапився у проїзді Крива Липа. До співробітників поліції надійшло повідомлення про підозрілого чоловіка, що бігав вулицею та поводив себе зухвало і нахабно.

Велопатрульні негайно виїхали на виклик і побачили вищеназвану особу, що невпинно зачіпала перехожих.

Популярні новини зараз

Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Показати ще

Після того, як прозвучала погроза про розправу, правоохоронці затримали його. До цього чоловік на жодні попередження не реагував.

30-річний порушник був запідозрений у вживанні наркотичних речовин. До нього застосували поверхневу перевірку і виявили таблетки невідомого походження.

Патрульні викликали експертів, які передали пігулки на експертизу. Самого ж правопорушника було передано слідчим органам.

Нагадаємо, що посеред Львова трапився випадок досить інтимного характеру: вулицями міста розгулював голий чоловік.

Як повідомляв портал Знай.ua, мати із Запоріжжя опинилася в центрі міжнародного скандалу: жінка «викрала» свою дочку і вивезла в Україну.

Також Знай.ua писав про те, що працівники поліції Вінниці затримали 23-річного правопорушника, який викрав автомобіль ВАЗ-21053, - інформує ГУ НП у Вінницькій області.