Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На вулиці Симона Петлюри систематично працював злодій-квартирник, виносив цінні речі та реалізувував їх для особистого збагачення.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області, у Львові співробітникам поліції вдалось затримати злодія, який від початку серпня скоїв два пограбування по вулиці Симона Петлюри та виніс цінні речі загальною вартістю 87 тисяч гривень.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Зловмиснику - 28 років, мешкає у Львові.

Перше серпневе пограбування скоїв на початку місяця. Він через вікно проник у помешкання 32-річного львів'янина та викрав велосипед, телевізор, блендер і срібні прикраси на загальну суму майже 50 000 гривень.

На другу справу грабіжник пішов о 8:00 14 серпня. Він пробрався у будинок, пошкодивши вікно, і до 19:30 виніс із оселі фотоапарат «Нікон», телевізор, ноутбук «Асер», срібні прикраси. Сума заподіяних збитків – приблизно 37 000 гривень.

У правоохоронних органах за фактом двох пограбувань відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України – крадіжка.

Молодику наразі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що банда грабіжників викрала з ПриватБанку понад 3,6 млн грн.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Київщині співробітники поліції змогли затримати банду іноземців, які пограбували будинок місцевого мешканця.

Також Знай.ua писав про те, що на Вінничині у селі Іванів Калинівського району злочинці підірвали банкомат, який розташовано поблизу місцевого агропідприємства.