Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У звязку із різким підвищенням температури по області Львівський регіональний центр з гідрометеорології попереджає про дуже високу вірогідність виникнення пожеж.

Так, метеорологічна служба повідомила, що вдень 19 серпня та 20 — 21 серпня по всій території міста й області буде високий рівень пожежної небезпеки (4-й клас). Також 22 серпня на більшій частині території очікується високий рівень (4-й клас), місцями надзвичайний рівень (5 -й клас) пожежної небезпеки.

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Львівська міська рада закликає містян та жителей області суворо дотримуватись правил пожежної безпеки та радить не розводити вогонь у невідведених для цього місцях, не палити суху траві та сухостій дерев.

Слід пам’ятати, що забороняється розводити багаття ближче ніж за 50 метрів до хвойного та за 25 метрів до листяного лісу. Розведене вогнище не можна залишати без нагляду. Місце відпочинку після себе потрібно прибрати, адже залишені на сонячній галявині пляшки чи уламки скла, фокусуючи сонячне проміння, здатні спрацювати як запалювальні лінзи.

У разі, якщо у лісі виникло загорання, відразу необхідно зателефонувати за номером: 101.

Також слід пам’ятати, що у спекотну погоду в лісі категорично забороняється розводити багаття та засмічувати територію, це стосується і недопалків, які також можуть спровокувати пожежу.

Нагадаємо, що 15 серпня у Якушинцях біля Вінниці спалахнув житловий будинок.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Львівщині підпалили господарство вдови бійця АТО

Також Знай.ua писав про те, що в ДСНС Львівщини повідомили, що за останню добу вогнеборці Львова ліквідували дві пожежі на території міста.